Școala pentru părinți

 

 

Părinți, vă așteptăm din nou la școală! De această dată nu este vorba de o instituție unde vii cu un ghiozdan complet echipat. Este vorba despre o școală unde poți afla anumite aspecte referitoare la cea mai grea meserie din lume: aceea de a fi părinte. Relația părinte-copil nu este întotdeauna una ușoară și lipsită de obstacole, de aceea ne-am propus să împărtășim câteva dintre metodele depășirii lor.

Fundația Giovanni Bosco a inițiat din anul 2017 un program de educație parentală numit simbolic „Școala pentru Părinți”. De-a lungul anului metodic, am avut o serie de întâlniri, unde ne-am bucurat de prezența unui număr mare de părinți interesați.

În cadrul ședintelor de educație parentală am fost onorați și de prezența unor persoane importante, care au un cuvânt de spus în educație. Cursurile se desfășoară cu o frecvență lunară, neimplicând vreun cost din partea participanților. Printre temele abordate se numără „Comunicarea eficientă”, „Dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală”, „Sistemul Preventiv”.

„Școala pentru Părinți” vă pune la dispoziție o serie de resurse umane și materiale, care vă vor îndruma spre o mai bună înțelegere a copiilor dumneavoastră. Personal calificat, invitați specializați, săli spațioase, dotate corespunzător, vă așteaptă să mai faceți încă un pas spre înțelegerea și apropierea de copilul dumneavoastră.