Informații înscriere Vara Împreună 2018

Școala de Vară – Vara Împreună

25 iunie – 20 iulie 2018, Constanța

Tema formativă: Vrăjitorul din Oz

 

Programul Vara Împreună se adresează copiilor care termină clasele I-VII.

ÎNSCRIERILE se vor face începând cu data de 4 IUNIE, între orele 7:30 și 19:00, PÂNĂ LA COMPLETAREA LOCURILOR DISPONIBILE.

La înscriere, părintele/reprezentantul legal va avea asupra sa următoarele documente:

  • copie după CI;
  • copie după Certificatul de naștere al copilului;
  • adeverință de la școală (pentru cei care termină clasa I);
  • adeverință de la medicul de familie în care să existe precizarea CLINIC SĂNĂTOS. Adeverințele trebuie prezentate în maximum 5 zile de la completarea cererii de înscriere în program. ÎN CAZ CONTRAR, SE VA ANULA ÎNSCRIEREA ȘI SE VA ÎNSCRIE COPILUL DE PE LISTA DE AȘTEPTARE (ÎN ORDINEA SOSIRII) ÎN LOCUL COPILULUI DUMNEAVOASTRĂ.

Copiii care lipsesc cel puțin 5 zile consecutiv, vor fi primiți, în următoarea zi la Vara Împreună, DOAR CU AVIZ MEDICAL (conform prevederilor legale).

Contribuția pentru înscriere este de 250 lei (asigurare și tricou). În cazul în care sunt înscriși 2 frați, contribuția va fi de 400 lei, iar pentru 3 frați se va achita suma de 500 lei.

Pauza de prânz începe la ora 12. În funcție de opțiunile făcute la înscriere, copiii pot merge acasă pentru a lua masa sau pot mânca (pachet de acasă/catering) în spațiile special amenajate în cadrul fundației.

Catering: prețul unui meniu este de 10 lei/zi. Plata se face la înscriere. Restaurant Rovas este singura firmă de catering care asigură prânzul copiilor. Din motive organizatorice, copiii nu au voie să își comande singuri mâncare. În incinta fundației nu vor fi acceptate alte firme de catering. Dacă apar situații speciale și trebuie anulat un meniu, cei care au optat să ia masa de prânz în sistem catering sunt rugați să anunțe cu o zi înainte la nr. de tel. 0770.931125.

Programul zilnic al Verii Împreună:
9.30 – Sosirea copiilor-  Animație
10.10 – Moment formativ
11.00 – Activitate (la înscriere, fiecare copil va alege câte o ACTIVITATE săptămânală)
12.00 – Pauza de prânz
14.00 – Reînceperea activităților
14.20 – Turnee, jocuri, activități de grup
17.00 – Plecarea (părinții sunt rugați să nu întârzie și să îi aștepte pe copii la intrare).

În fiecare MIERCURI, programul se va termina la ora 12 pentru a permite animatorilor pregătirea activităților și formarea lor.

În zilele de JOI, 5 iulie și 12 iulie, se vor organiza excursii. Detaliile legate de acestea vor fi oferite la înscriere. Participarea copiilor la aceste excursii este opțională, iar înscrierea se va face doar cu acordul scris al părintelui/reprezentantului legal. Cei care nu pot veni în excursii vor rămâne acasă; la fundație nu vor fi organizate alte activități. Participanții trebuie să fie îmbrăcați corespunzător, să aibă o șapcă/ pălărie, mâncare la pachet și multă apă.

În fiecare VINERI se organizează o SERATĂ la care sunt invitați părinții, bunicii, prietenii, etc.

7)  Alte informații utile:

  • Secretariat Vara Împreună: cartier Viile Noi, str. Veniamin Costache, nr. 66, telefon: 0770.931125; 0799.761603
  • site-ul oficial: http://constanta.donbosco.ro
  • Facebook: Oratoriul Don Bosco Constanța