Vara Împreună 2019 – Înformații înscrieri

Școala de Vară – Vara Împreună

24 iunie – 19 iulie 2019, Constanța

 

1) Programul Vara Împreună se adresează copiilor care, în anul școlar 2018-2019, termină clasele I-VII.

2) ÎNSCRIERILE se vor face începând cu data de 3 IUNIE, între orele 8:00 și 17:00, PÂNĂ LA COMPLETAREA LOCURILOR DISPONIBILE.

3) La înscriere, părintele/reprezentantul legal va avea asupra sa următoarele documente:

  • cerere de înscriere, regulament, notă de informare și consimțământ pentru prelucrarea datelor cu carater personal (vor fi disponibile pentru descărcare în curând). Părinții vor veni la înscriere cu aceste documente completate și le vor semna la sediul nostru, în fața persoanelor care realizează înscrierea.
  • copie după CI;
  • copie după Certificatul de naștere al copilului;
  • carnetul de elev ștampilat pentru anul școlar 2018-2019 și completat de către școală sau adeverință de la școală (pentru cei care termină clasa I);
  • adeverință de la medicul de familie în care să existe precizarea CLINIC SĂNĂTOS. Adeverința medicală trebuie prezentată obligatoriu la înscriere. (Nu se face înscrierea fără această adeverință!)

4) Copiii care lipsesc cel puțin 5 zile consecutiv, vor fi primiți, în următoarea zi la Vara Împreună, DOAR CU AVIZ MEDICAL (conform prevederilor legale).

5) Contribuția pentru înscriere este de 300 lei (cuprinde asigurarea și tricoul echipei). Contribuția pentru înscriere nu include costurile de catering și cele pentru excursii, acestea se achită separat, doar de către cei interesați.

6) Pauza de prânz începe la ora 12. În funcție de opțiunile făcute la înscriere, copiii pot merge acasă pentru a lua masa sau pot mânca (pachet de acasă/catering) în spațiile special amenajate în cadrul fundației.

Pentru cei care optează pentru Catering, plata se face la înscriere, separat de contribuția pentru înscriere.

Programul zilnic al Verii Împreună:

9.30 – Sosirea copiilor – Animație

10.10 – Moment formativ

11.00 – Activitate (la înscriere, fiecare copil va alege câte o ACTIVITATE săptămânală)

12.00 – Pauza de prânz

14.00 – Reînceperea activităților

14.20 – Turnee, jocuri, activități de grup

17.00 – Plecarea (părinții sunt rugați să nu întârzie și să îi aștepte pe copii la intrare).

 

În fiecare MIERCURI, programul se va termina la ora 12 pentru a permite animatorilor pregătirea activităților și formarea lor.

În timpul Școlii de Vară – Vara Împreună se vor organiza 3 excursii. Participarea copiilor la aceste excursii este opțională, iar înscrierea se va face doar cu acordul scris al părintelui/reprezentantului legal. Cei care nu pot veni în excursii vor rămâne acasă; la fundație nu vor fi organizate alte activități. Participanții trebuie să fie îmbrăcați corespunzător, să aibă o șapcă/ pălărie, mâncare la pachet și multă apă.

În fiecare VINERI se organizează o SERATĂ la care sunt invitați părinții, bunicii, prietenii, etc.

7)  Alte informații utile:

  • Secretariat Vara Împreună: cartier Viile Noi, str. Veniamin Costache, nr. 66, telefon: 0770 931125;
  • site-ul oficial: http://constanta.donbosco.ro
  • Facebook: Oratoriul Don Bosco Constanța